• +31(0)610-430760
  • info@personalpictures.nl

Informatie

Personal Pictures

Personal Pictures richt zich voornamelijk op hoge kwaliteit sportfotografie. Persoonlijk. Bijzonder. Met oog voor detail.
Maar ook voor portret- en productfotografie bent u bij ons aan het juiste adres.
Organiseert u een evenement en u wilt u de deelnemers mooie, blijvende herinneringen bieden? Schakel dan Personal Pictures in. Stuur ons een email of vul het contactformulier in en u krijgt alle informatie.
Ook kunt u ons inschakelen om van uzelf of van uw zoon of dochter, tijdens het sporten, in opdracht een serie foto’s te laten maken. U betaalt hiervoor een vaste, lage prijs.
De foto’s worden allemaal gecontroleerd en, indien nodig, nabewerkt voor juiste helderheid, contrast enzovoort en ze zijn in hoge resolutie geplaatst. De foto’s worden door het gerenommeerde vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoog­waardige foto­papier onder­scheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier dat u gewend bent. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge print­kwaliteit. Zelfs het helderste wit en het diepste zwart worden probleemloos weergegeven. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huid­tinten en behoudt de kleur­kwalititeit ook na vele jaren.
U kunt ook kiezen voor downloaden in plaats van afdrukken van de foto’s.
Er zijn ook mooie producten (telefoonhoesjes, mokken enz.) verkrijgbaar met daarop uw favoriete foto geprint. Gaaf om te hebben maar ook heel mooi om, bijvoorbeeld aan opa of oma, cadeau te geven.